2009-08-26
15:30:47

IDOL 2007 PÅ TV400

Har ont i magen så jag tänkte se idol 2007 på tv400. Om någon annan ser på tv och inte hittar något och orkar inte vänta til den 8 så varför inte sätta på tv400 och mysa till det? :)

Ska bli bättre och uppdatera oftare :) Så ska försöka uppdatera lite senare.
2009-08-24
18:23:54

FÖRSTA SKOLDAGEN

Första skoldagen efter flera veckors ledighet, skönt men ändå inte. Bra att komma in i rutinerna igen och få lite årdning på allt. I morse klockan 9.00 stod jag på skolgården och lyssnade på vår rektor då stod och pratade på. Slutade klockan 10 ungefär efter att ha träffat klassen. Kändes lite onödigt att komma till skolan en timme bara för... Ja för vadå? Att träffa klassen, haha! Nä, men det kändes bra, får ju se det som att jag fick en extra dag ledigt (a). I dag då mamma kom hem så hade hon köpt med sig filmen män som hatar kvinnor, mysigt eller vadå? Har inte sett den på bio men har hört att den är bra, någon som har sett den? Vad tyckte ni om den? Ska gå och mätta magen med lite mat, mer bloggning senare (?) :)
2009-08-22
17:58:15

DET REGNAR SÖNDER

Sitter på tåget på väg hem igen, och det spöregnar på tågruterna! :o Tåget är försenat, jag blir galen. Varför ska det vara försenta för? Det är besväligt då man har en tid att passa eller har suttit länge?! Ja, vad vet jag, ni förstår säkert vad jag är ute efter.

Blev aldrig något mer inlägg igår, kommer snart hem så då kan jag berätta vad som fick följa med mig hem :)
Mer bloggning senare.
2009-08-21
11:39:49

SNART STAN

Ska alldeles strax klart för att dra ner mot stan

Mer bloggning senare
2009-08-21
01:00:16

NATTILÄGG ?

Det var någon dag sedan jag uppdaterade bloggen,  har haft fullt upp. Jag har sovit hos en kompis, gått på stan och tränat (y).  Har inte startat datorn om kvällarna heller, det är därför det inte blivit någon riktgit bloggnig.

I morgon ska jag ner på stan, tänker försöka göra en att göra lista innan jag drar ut på stan. Är ganska trött, har sovit få timmar inatt så måste försöka lägga mig nu ska upp tidigt i morgon. sova gott alla bloggläsare :)
2009-08-17
23:07:12

SKRIV DIN RUBRIK HÄR

Ibland är det jättesvårt att komma på vad man ska skriva som rubrik. Jag tänker men kommer icke på något, har ni också svårt att komma på en rubrik ibland?

Idag har jag varit med agnes och har inte haft tid för bloggen :/ och på tal om bilderna... Jag hade ju lagt in massa bilder på ett usb och så satt jag jag in det i datorn men jag tänkte inte då på att kopiera över alla bilder. Sen så stängde jag av datorn och la usb:et i dataväskan och nu på morgonen då jag skulle starna dator så tänkte jag inte på att jag hade lagt ner usb:et i väskan och nu senare på kvällen "just ja, kan ju kopiera över bilderna från den" och då när jag skulle ta fram den så ligger den inte i väskan :o den borde trilla ut då jag tog ut laddaren ( hade lagt usb:et i det faket). Så nu vet jag inte vart usb:et är så det blir inga bilder för tillfället men vi har fler usb så i morgon ska jag försöka hitta något och kolla nogrannare.

I morgon ska jag gå på stan med agnes så det kommer bli glest med uppdatering, men ska försöka få in några.
2009-08-17
11:33:34

DAGENS

Humör: Pigg & glad
Gjort: jag har hunnit med ganska mycket vaknade tidigt i morse
Planer: Å, jag vet inte kanske ska ringer agnes?
Ser på: dataskärmen? :o haha, nä tv:n är också på
Lyssnar på: ljud från tv:n
Läser: en deckare
Dricker: bubbel vatten (y)
Äter: inget för tillfället
Bästa: Att det fortfarande är sommarlov
Sämsta: Det finns inge sämta än så länge
Väder: Solen kommer fram lite i mellanåt
2009-08-16
22:47:55

VAD ÄR FELET?

Jag måstew bara få veta en sak, då jag klickar in på min blogg så ser jag inte min header. Men om jag går in på min stillmall och klickar på förhandsgranska så ser headerna perfekt ut. Snälla hjälp mig och berätta om du ser min header eller vet vad som är problemet.
2009-08-16
22:25:03

ÄR NI INTE FÖRVÅNADE?



Två flugor i en smäll! Både header och bilder har jag fått på bloggen, snygga framsteg inte sant? Har inte kodat och fixat klart allt men det kommer så småningom (a) nä, men jag ska göra det så fort som möljigt.

Nu på eftermiddagen/kvällen har tränat, det känns väldigt skönt nu efteråt. Jag inte har tränat så mycket nu i sommar,så det är väl bra att komma igång nu sammtidigt som skolan? Från träning till mat, så är jag väldigt hungrig. Ska trippa in till köket och göra mig en macka med ost och ett stort glas mjölk till, mumma! :)

Kanske kommer mer en senare "nattinlägg"
2009-08-16
16:44:27

PROMMIS MED VOVVEN

Idag är det söndag och nästa måndag börjar jag skolan :o Helt otroligt, jag fattar inte. Sommarlovet har gått overkligt fort, men jag jag tycker det är bra. Jag får väl se det som att jag slipper drömma konstiga drömmar om min klass som hände inatt. Ska nog inte berätta den för er, ni skulle nog inte våga er tillbaka, haha. Nä, men det var ärligt talat konstiga, så en annan gång kanske? Då jag har lite att göra.

Ska gå ut med hunden nu, har en överraskning till mer som ni kommer få se senare under kvällen. Tror ni kommer bli glada, en ledtråd: något som har saknat i dem flesta inläggen.