2009-11-27
08:26:08

GOD MORGON

Ska snart iväg till skolan. ville bara vara gullig att skiva ett inlägg innan jag går (a) sött va? Nä, men som sagt ska jag gå snart, så jag önskar er alla en bra dag :)

2009-11-24
20:26:48

ÄNTLIGEN

Nu har jag kommit en bit påväg med dagens pluggande, så det får vara nog för kvällen! Vet inte om jag ska se på andra avenyn eller en film som vi hyrde förra veckan. Vi får se hur det blir med den saken. Ska gå och ta mig två mandariner som jag kan äta till, jag älskar mandariner så här års. Gott gott :)

2009-11-24
14:33:02

DESIGNEN OCH KODNINGEN!

JAG ÄR OERHÖRT LESS PÅ DETTA NU, SKA FÖRSÖKA ATT GÖRA NÅGONTING ÅT DET SNARAST MÖJLIGT!
2009-11-24
14:30:44

GYMNASIE BESÖK

       

Oj, vilken dag! Jag har sprungit runt och stressat för att hinna i tid till olika gymnasium, vi har varit på gymnasie besök på olika skolor idag. Vad svårt det är med sånt asså :o hur ska vi kunna veta vart vi vill gå? Jag har i alla fall lite olia idéer men vissa som jag känner och säkert många andra med, har inte den blekaste aning vart de vill gå. Oj oj, vi som vet får väl komma med bra förslag vart de kan gå, det var väl en bra idé, eller så inte!? haha :)
Nä, men alla kommer nog bli nöjda i slutändan. Vi har ju ett tag till på oss att bestämma.

Ska gå och plugga nu, dyker upp då jag har kommit en bit. Har ganska mycket att föra!
2009-11-23
18:20:10

DAGENS

        


Frukost:
fil och flingor, macka o juice
Dagens Outfit: svarta tights, svart linne, en lila-aktig färg ( kan ej förklara färgen ) tröja med knappar fram på brösten, svart kofta och samma lila färg på ett par benvärmare
Humör: pigg och glad
Gjort: varit på skolan
Planer: äta, mysa framför tv:n och plugga
Lunch: mackaroner ( ck? ) och någon kyckling gryta, as gott :)
Läser: plugg, plugg och plugg (y)
Bästa: att vi inte har lektioner i morgon utan att vi ska på olika gymnasiebesök
Middag: ska gå och fixa det nu
Ser på: Ser på dataskärmen, haha :o
Väder: svart
TV-program: vet inte, något?
Tänkvärda:
Kom-i-håg: inget tror ja

Ännu en till :)
2009-11-23
18:05:16

LITE FOTON

         

Ja, precis vad det är här på bloggen. Jag älskar att fotografera men av någon anledning vill jag inte dela med mig av dem. Så jag tror faktiskt att jag ska ändra till illustration. Jag gör helldre sånna saker och utvecklar mig i det. Självklart ska jag fortsätta att utvecka mig i fotografering för det är verkligen något som jag älskar och kommer nog alltid att fortsätta med det! Jag känner att jag mer vill hålla mina bilder utanför bloggen, det är inte så att jag kommer att sluta fotografera. För det gör jag fortfarande nästan varje dag. Datorn är fullproppad med helt fantastiska bilder * skryt * haha, men så äre. Men det betyder inte att ni behöver sluta läsa min blogg för det, ni har säkert också märkt att jag är usel på att publicera bilder, så istället kommer det komma illustrationer och någon få gång bilder jag fotat.

Jag vill inte publiser mina bilder, därför att jag inte vill att någon ska sno de. Ja, det kanske låte barnsligt, men det är faktiskt så. Det är aldrig roligt att se någon som har snott ens egen bild till tex. stallet.se, eller egentligen vart som helst. Jag tycker att det är en självklarhet för er att förstå, det är mitt beslut. Som jag bestämt, men som saket så kommer det komma upp egen fotograferade bilder ibland (:

Så nu har jag fått skrivit av mig lite, haha. Kom nästan nyss hem från skolan :o. Trode det eller ej så har jag och några andra från min klass stannat kvar och spelat in en video till våran musik video. Okej, det där lät sjuk, video till våran musikvideo. HAHA! :) Aja, ska ta någonting att äta nu och kanske börja med en illustration, vad säger ni om det? (:
2009-11-22
18:26:29

NU ÄR DET SÖNDAG IGEN!

       
Ja, shiit vad veckortna går undan. Snart är det jul och ledighet. Åå, så skönt! :)

Någon som kanske kan hjälpa mig med att få bort min feta text, jag har trixaat så mycket i stillmallen, så jag hittar ingenting nu där :o. Det skulle vara väldigt gulligt om någon vet hur jag ska göra och kunde hjälpa mig. Ska försöka på "designadinblogg", men har aldrig riktigt fått någon tid till det, det är bara plugg som jag kan skriva känns det som? :O haha. Nä, men jag få försöka fixa det snart. Det är nog inte bara för mig det är jobbigt kan jag ju tro, det är väl störande för er också? Jaja (:

2009-11-22
17:43:35

TÄVLING HOS DUSTINGHOME.SE


Just nu har dustinehome en tävling om att vinna ett presentkort på 15 000 kronor, helt fantastikt! Jag blev super glad på en gång då jag läste det. Jag tänkte att, jag måste testa och vara med! Tänk vad kul om just jag.. Ja, just jag vinner chansen att få ett presentkort värt så mycket på teknik prylar. Wow, vilken glädje!     Om du känner likadant varför inte gå in nu med desamma och kolla runt på deras hetaste hemsida och sedan klicka in på din blogg och skicka iväg ett inlägg varför just du ska vinna. Gå in på http://www.dustinhome.se/dp_2166.aspxcsref%3DUtskickhome091109_TavlingLink. Lycka till! (:  ( datumet har gått ut )


Men då kan man ju undra sig, varför ska ni göra mig så glad och ge just mig chansen att vinna ett presentkort värt 15 000 kronor?
Jo därför att jag är en väldigt teknikintresserad person, som gillar allt under ordet teknik. Allt från sega datorer till snabbar rörelser genom en wii match. Jag har länge tänkt köpa en bärbar dator, en helvit läckert designad SONY VAIO NW21MF C2D 2.2 4GB/500 15.5#W7HP (http://www.dustinhome.se/pd_5010364470.aspx). Den ska jag ha till allt pluggande, men pengarna har varit ett stort problem till varför jag inte äger en sådan dator idag. Jag tycker allt skulle gå så mycket bättre och framför allt lättare, jag skulle kunna sitta vart jag vill men ändå ha tillgång till att kunna plugga till stora prov eller skriva uppsatser. Det skulle göra allt så mycket enklare, och göra att jag får mycket mer tid till annat.


Jag har även ett väldigt stort intresse för fotografering, som bara växer och blir allt större. Jag skulle bli som ett litet barn på julafton att få hålla in en vassare modell av nikons kameror. Allt skulle gå bli så mycket bättre med en reflexskärm och ett 50m. f/1.8 objectiv ( http://www.dustinhome.se/pd_5010046445.aspx ). Känn känslan att få en sådan stor dröm gå i uppfyllelse, jag skulle bli så fantastiskt glad och hoppa omkring så länge och så mycket. Jag skulle nog inte riktigt tro det var sant om jag skulle få den chansen, men en sak vet jag, och det är att jag skulle bli så så grymt GLAD OCH TACKSAM! :D

2009-11-20
19:31:12

POSTKODMILJONÄREN, IDOL, FILM

Så kommer min kväll se ut vid tv- tittande :) Myysigt!

Ida är det fredag, så skönt. Någon som jag tror alla gillar? Vi har haft en gansla lugn vecka, men den har ändå varit jobbig och gjort mig trött. Jag känner verkligen att jag behöver vara ledig, tyvärr så är det bara några dagar, men det är inget jag tackar nej till! Oavsätt om det skulle vara en vecka eller bara några dag så gillar jag det minst lika mycket :) Får sova ut i två dagar, utan att behöva ställa veckarklockan och stiga upp alldeles för tidigt :)

Nu, börjar postkodmiljonären, måste rusa

2009-11-19
18:37:00

DAGENS


Frukost: två hårdmackor med ost på, och ett stort glas appelsine-juice
Dagens Outfit: jeans, vit tjocktröja och gammeldagsa bruna knytstövlar + halsband och arband (:
Humör: Kanoners!
Gjort: varit på skolan
Planer: äta och mysa framför tv:n
Lunch: korvstråganoff och ris
Läser: bloggar :o
Bästa: att vi har slutat tidigat varje dag denna vecka, happy
Middag: stuvademakarnoer och korv:D
Ser på: Ser på dataskärmen, haha :o
Väder: svart
TV-program: torsdagar: mammas pojkar, haha :o
Tänkvärda:
Kom-i-håg: inget tror ja

En till dagens :)

2009-11-19
13:12:33

JAG GILLAR RUBRIKER

Tog en lite bloggpaus i någon dag pågrund av att jag har haft mycket att göra. Jag skulle ju senare i tisdags berätta hur det gick för oss på DM:et, jag kan berätta för er om det är någon som det är intresserad?

En väldigt härig sak är denna veckan, den är en riktigt stor HISS! Vi har slutat väldigt tidigt alla dagar denna vecka + så har vi inga läxor, prov eller uppsats inlämningar, happy! Vi slutade bara för ett litet tag sedan idag, för att våran sv/so lärare är sjuk, vi brukar aldrig få gå hem då, och till och  med inte idag,  vi fick sitta och läsa en bok i en halvtimme och sedan fick vi gå hem. Så just nu sitter jag och ser på tv, hittar inget att se på? Fem över halv ska jag i alla fall se på sjukhuset på 8:an, så om någon anna gillar det och är hemma och är sjuk/ ledig, då tycker jag ni kan kolla på det.

Ska gå nu

2009-11-17
14:50:13

HEMMA!

Ville bara medela att jag är hemma från dagens "äventyr" berättar mer om det senare idag

2009-11-16
23:11:40

MORGONDAGENS ÄVENTYRER

Jo, det som ej var riktigt säkert tidigare idag är mer säkert nu och det är att våran klass ska vara med på volleyboll DM i morgon. Två tjejer i klassen vägrade vara med så vi har lånat en tjej från en annan klass, och hoppas att det går bra ändå. Vi börjar vanlig tid så jag har ingen sovmorgon, så jag hinner nog inte uppdatera innan jag drar iväg i morgon, men isofall berättar jag då jag kommer hem hur dagen har varit och hur det gick för oss i matcherna.

Ska gå och lägga mig nu, ska upp tidig i morgon!
2009-11-16
15:36:05

DAGENS

Humör: bra :)
Gjort: Jag har hunnit med väldigt mycket under dagen
Planer: har inga mer planer för dagen, haha
Ser på: sjukhuset på tv3play
Lyssnar på: sjukhuset
Läser: bloggar 
Dricker: juice
Äter: en guld nougat 
Bästa: att vi har varit lediga idag
Sämsta: att det kanske inte blir något... i morgon ( berättar mer om det sen )
Väder: REGN OCH SLASK! :@


Ännu en "dagens lista"

 

2009-11-16
10:43:16

PROBLEM

Idag hade jag tänkt att byta design, är redan less på den nuvarande. Men då jag laddar upp bilder så fungerar det inte, det fungerar att ladda upp men på bilden är det ett kryss (?) Någon som har varit med om liknande problem? SNÄLLA HJÄLPA MIG! Det hände likadant igår, så då tänkte jag om jag har sparat i fel format eller något, men så är det inte. Eftersom det går att ladda upp på bloggen men inte att se bilden, för att det är ett kryss. Någon kanske förstår och vet vad mitt problem är, kanske är det för andra också? Ska försöka lite senare igen, men nu ska jag faktiskt försöka nå någon från klassen, har lite frågor om morgondagen, berättar mer senare beroende om det blir av eller inte.

2009-11-16
09:14:11

GOD MOROGN

Måndag morgon, har precis ätit frukost, det blev två mjukmackor med skinka på, en stor glas jucie och en mandarin :) Idag har vi lediga från skolan, jag har lite arbte att göra under dagen ändå. Men uppdateringar kommer det bli mer än vanligt av, om jag då kommer på något bra att skriva vill säga.

Ska gå och fixa lite nu, mer uppdateringar senare :)

2009-11-15
23:20:54

MÖNSTRADE MASKAR

Här får ni den stora äran att se mina úbersnygga mönstrade... MASKAR? :o Eller vad ska de kallar, ska de få namn tycker ni?

Har faktiskt tv 4 på, det är heartbreak hotel. Det slutar alldeles strax slut, en rolig film som man kan skratta mycket i. Jag har sätt den massor av gånger och tycker den är lika bra varje gång! Ska gå och ta två skorpor med lite nyponsoppa till, mumms men lite för unyttigt. Men jag struntar i det, denna gång! :) Det är gott och en härlig kvällsfika, kanske lite för sen idag.

God natt, mer bloggning i morgon tror jag!
2009-11-15
21:46:03

SÖNDAG


Idag så är det söndag, sista dagen på veckan. Under dagen har jag faktiskt fixat illustrator på våran dator, så jag har testat det lite samått och volla, bilden ovan har jag gjort. Jag gjorde den väldigt slarvigt och snabbt för att bara testa lite, kommer lägga ner lite mer tid för det senare. ( BILDEN SYNS INTE ) Nu på tv 4 är det en svensk film och snart på tv 6 ( tror jag ) börjar paradis hotel, något som faller eran smak? :)

Ska gå och fixa något att fika, kanske kommer ett till inlägg innan det är dags för att sova.
2009-11-12
17:49:36

MAMMAS POJKAR

Hiss eller diss? Jag tycker det är ett väldigt underhållande program (?) haha, jag sitter och verkligen skrattar ibland. Det är roligt, det kan göra en jobbig dag ganska bra :) Jag tycker att det är en solklar hiss, haha. Vad säger ni ?

Ska gå och ta någonting att äta, magen börjar bli hungrig
2009-11-11
11:46:59

DAGENS

         

Humör: är trött ;o
Gjort: Degat
Planer: Har inga planer för dagen, ska försöka lyssna på "mina drömmars stad"
Ser på: massa filmer (y)
Lyssnar på: musik :o 
Läser: bloggar 
Dricker: bubbelvatten :')
Äter: inget just nu, har ätit varm nyponsoppa med vaniljglass
Bästa: gurkan och tomaten, hhahaha!!
Sämsta: att jag inte mår bra? :o
Väder: snöö :)

 

Gjorde en dagens list, det är lite små kul faktiskt (a) ska försöka göra sånna några dagar i veckan. Vad säger ni om det?

2009-11-11
10:32:32

VAD GLAD JAG BLIR

       
o, ja bildenhar bara lite lite bruus i sig, eller inte! Ingen behöver slösa en komentar på det ;9

Har inte uppdaterat bloggen på några dagar och tänkte bara för kulskul se hur många som hade varit inne på bloggen, se och häpna så var det ganska många. Åå, så glad jag blev :)

Jag ska inte komma med massa bortförklaraingar varför jag inte har uppdaterat, men jag har legat hemma och varit och är det fortfarande sjuk. Jag har inte startat datorn någonting förutom nu. Så nu får faktiskt se det hur ni vill. Någon kanske tycker liite synd om mig? (a) Känner att blogga kanske inte rktigt är min grej men jag tycker ändå att det finns något kul i det hela, så ni får nog stå ut ibland med att det inte kommer några bilder eller texter.

Shing chong nu ska jag sätta på någon mysigt film och äta varm nyponsoppa med vaniljglass i :)

2009-11-08
15:22:25

FARSDAG

Det är som sakt farsdag idag, som alla andra farsdagar så uppvaktade jag pappa med pressenter och fika på säng i morse. Han blev väldigt glad, jag har lyckats ännu en gång! haha :)

Sitter just nu och pluggar pluggar och pluggar! Varför ska det behöva finns för?! Eller jo, det borde finnas med inte så mycket på en och samma gång. Man blir stressad och tycker att allt blir så där extra jobbigt. Man kunde bre ut allt bättre, vi kanske har "ledigt" från läxor och prov två veckor sen veckan efter bara smockar lärarna in två uppsatsinlämmningar och tre prov. nej, usch sånt gillar jag inte, snart är det lugnt igen och man kan ta mer tid för bloggen ?

Ska fortässa med. .. Jo, plugga! Mer blogg kommer då jag har kommit en bit frammåt.

2009-11-07
16:31:33

GÖRA MIG KLAR

           


Dåligt med inlägg idag har jag märkt.

Håller på att göra mig klar för att åka vidare till min kompis. Det blir nog till att se på twilight, med lite gotta?! Vi får se hur det blir med det, ska bli kul i alla fall, det var väldigt länge sedan jag var hemma hos henne.

Vad vill ni läsa mer om i min blogg? Det är jättesvårt att komma på något som man ska skriva om i varje inlägg, många gånger har det bara blivit flöm. Därför tycker jag att ni ska berätta, är det kanske mer ... Ja vadå? :)

Ska gå och fixa till frisyren nu, ching ching så länge (:

2009-11-06
20:46:11

FREDAGS MYS

F ö r l å t   f ö r   a t t   d e t   h a r   v a r i t   d å l i g t   m e d   u p p d a t e r i n g   e t t   b r a   t a g   n u !   D e t   h a r   v a r i t   m y c k e t   m e d   s k o l a n   o c h   d a t o r n   h a r   i n t e   v a r i t   p å s l a g e n   s å   m y c k e t   p å g r u n d   a v   d e t .   M e n   n u   s k a   j a g   f ö r s ö k a   k o m m a   i g å n g   i g e n . 


 Som ni ser så har jag fixat med bloggen, allt är nytt och frächt! Ni får gärna säga vad ni tycker om den, både possitiva och negativa kommentar. Man kan altid fixa och trixa så att  det blir ännu bättre.

Ska fortsätta att se på idol nu och sedan sätta på en film

2009-11-06
20:10:20

INLÄGG KOMMER!

INLÄGG KOMMER!
2009-11-06
20:10:09

INLÄGG KOMMER!

INLÄGG KOMMER!
2009-11-06
20:09:58

INLÄGG KOMMER!

INLÄGG KOMMER!
2009-11-06
20:09:37

INLÄGG KOMMER!

INLÄGG KOMMER!
2009-11-06
20:08:59

INLÄGG KOMMER!

INLÄGG KOMMER!
2009-11-06
20:08:43

INLÄGG KOMMER!

INLÄGG KOMMER!