2009-07-25
21:08:42

FÖRLÅT

Förlåt för mina extremnt dåliga uppdateringar, jag har haft mycket att göra + att jag inte har några bilder på min mini PC ( den enda datorn jag har tillgång till just nu). Jag kan ju tänka mig att det inte är så kul att läsa om jag inte har några bilder med i inläggen, men det får bli så ett tag framöver.

Uppdaterar mer senare under kvällen eller i morgon, :)
2009-07-20
14:15:40

JORDGUBBAR (y)

2009-07-19
16:15:29

TOTAL RENOVERING

JA, precis det som är på gång här i bloggen. Har aldrig riktigt tagit mig orkar eller tid till att göra mig en meny och lite sånt. Men nu kännde jag verkligen att jag ville göra något alldeles eget. Jag har alltid tyckt att det har sett jobbit och svårt ut att göra en egen meny men nu när jag har kommit en bit på vägen så säger jag bara shiit :o det är jätte enkelt och kul för den delen. Om man lyssnar på musik till så blir det ännu roligare, haha (y)
2009-07-12
15:17:17

TRÅKIGT VÄDER, VAD ÄR DET HÄR?

Hejsan, någon som har fint väder? Här är det grått och massa måln.
Igår var det jättefint väder, jag och min kompis Celine var ute och fotograferade och det blev jättebra bilder. Det blev både vid vatten, strand och gräs bilder som bakgrund. Det kanske, bara kanske kommer att komma upp några bilder då dem har kommit in på datorn. Kan inte lägg in de än för att sladden är ner packad, det är väldsigt synd för jag tog det sista bilderna på minneskortet igår som är på 4 GM. Så det kommer att komma upp lite bilder framöver ;)

Idag har jag varit ute på en riktgit långpromenad, fast att vädret inte var så bra. Men det var ändå väldigt skönt, känner att jag måte gå ut ändå, kan bara inte ligga inne och sega, haha :) Hadde tänk att jag skulle ut och springa på sommarlovet, men det har inte hänt än :o ska nog ta med mig agnes ut när hon kommer hem, det blir lite roligare om jag får sällskap av agnes.

Ha det bra, mer bloggning senare kanske :)
2009-07-10
18:38:49

DÅLIGT VÄDER

Ska snart äta, men ville skriva ett inlägg innan.
Det är inte det bästa vädret här, ser på sällskapsresan nu och har tidigare under dagen badat i regnet. Jag har oxå badat i havet vilket var väldigt kallt men se då doppade jag mig i jacuzzin för att få lite värme.

Ska snart äta, mer bloggning senare under kvällen.
2009-07-08
15:56:45

SKRIV RUBRIK HÄR

Shiit, vad är detta för väder :o det blåser och det regnar nästan! Jag vill sola och bada (y) Haha. Men men, jag får ju se det som att det är perfekt "tv-väder" och "gå på stan väder".

Har inte riktgt kommit igång med bloggskrivningen efter att varit off ett tag, men det kommer att komma mer och intressanta inlägg framöver. Jag måste ju få ett försök efter att varit borta ett tag inte sant? (a)

2009-07-07
23:50:06

HEMMA :D



Är tillbaka nu från stockholm, har haft en underbar vecka där nere med mycket shopping och gång. Sitter nu med en kompis och har fixat hennes header kolla gärna in hennes blogg ( http://www.anderstedts.blogg.se/ ).

Ska kanske fixa lite saker på min blogg nu, men det blev ett ganska tråkig och konstigt inlägg. Får väl försöka bättra mig till nästa gång. Shing shong långkalsong! :)
2009-07-07
15:29:28

PÅ VÄG HEM IGEN (y)

Nu sitter jag på täget på väg hem igen. Har varit borta i ett par dagar, men nu ska det bli mer uppdateringar igen. Kommer hem senare under kvällen så då kan jag berätta mer om hur jag har haft det, kan tyvärr inte lägga in bilder eftersom jag har packat ner sladden till kameran, men det kan komma upp om det är så att ni vill se? :)

Ska göra min kompis sälskap på tåget nu, mer bloggning senare :)
2009-07-01
20:01:18

FULL RULLE

Förlåt för att jag inte fått till allt, såg på morden i midsommer igår kväll och idag har jag inte haft tid. Sitter nu också på mini pc:n så det är krångligt och lite jobbigt att fixa och dona med koder :/. Men det ska fixats :) Ska nog försöka fixa till alla färger i den färg de ska vara men är inte helt säker på att jag orkar kan allt på denna dator.

mer bloggning senare :)