2009-10-13
15:42:11

PLUGG, PLUGG, PLUGG!

Plugg, plugg och åter plugg! Ja, vad ska man säga, är det något annant man gör? Äta, skolan, plugga, sova?! Okej, kanske inte. Får se som positivt att det är prao nästa vecka och sen är det LOV :D

Okej dåligt inlägg men ska gå nu.

2009-10-12
22:47:27

SÄNGDAGS

Ska gå och lägga mig nu och kolla på film,uppdaterar mer i morgon

sov gott
2009-10-12
17:47:21

SNART IVÄG IGEN

Jag som trodde att det skulle bli bättre med uppdateringar efersom jag började efter lunch, men icke då. Ska alldeles strax tillbaka till skolan, det är någon information info. Så jag antar att jag får försöka uppdatera då jag kommer hem igen :)
2009-10-12
10:12:24

FRUKOST TIME

Ska ta och göra mig en riktigt härligt frukost, uppdaterar inte åker iväg :)

2009-10-11
12:34:05

SÖNDAG



Då är det söndag.. igen. Vad fort allt går :o Jag hänger nästan inte med. Håller fortfarande på att plugga det är därför jag inte har uppdaterat tidigtare. Började tidigare i morse och har varit alldles inne i det och tyckte ni kunde vänta ett tag innan jag uppdaterade.
Ska fortsätta med pluggandet, ganska onödiga inlägg. Korta och tråkiga!? Men jag så fort det blir mindre plugg ska jag uppdatera lite roligare :)

Måste åter gå till pluggandet, uppdaterar mer sedare.

2009-10-10
12:55:11

PLUGG,PLUGG,PLUGG!

Jag sitter och pluggar för fulla muggar (y) Uppdaterar då jag har kommit en bra bit frammåt.
2009-10-10
09:06:23

DAGENS



Humör: Pigg & glad det är ju helg (y)
Gjort: jag har hunnit med ganska mycket vaknade tidigt i morse
Planer: ÅPlugga, plugga och plugga. Ska också försöka hinna åka och titta på ett baterigrepphållare och ett objektiv
Ser på: dataskärmen? :o haha, nä tv:n är också på
Lyssnar på: ljud från tv:n
Läser: en tråkigt på som vi måste lära på skolan -_-
Dricker: inget
Äter: inget för tillfället
Bästa: Att det kanske kommer att komma två nykommlingar till min kameraväska? :D
Sämsta: Att ja måste plugga ganska mycket idag :/
Väder: DET ÄR KALLT!

2009-10-10
08:38:33

GOD MORGON

Det är lördag morgon, har såvitt många timmar inatt. Somnade vädligt tidigt igår, och det beror på att jag vakande för mer än en timme sedan :o. hoho!

Han i alla fall se på idol igår innan jag somnade (a), tycker ni att det var rätt som fick åka hem? Jag har någora favoriter med där var inte Karolina med, så det blev bara en störra chans att Rabih, Tove, Erik Matiette eller Nicklas att ta hem vinsten som IDOL vinnaren 2009. Haha, jag vet jag har många favvoriter (a) Men Reza, Kalla, Erika, Camilla och Eddie är också bra, haha okej detta är hopplöst! Jag tycker nog om alla och tycker det är dåligt vem det än är som åker hem.
Fast förra gången då Jon fick åka hem tyckte jag var väldigt dåligt, och att Karolina fick lämna idol igår tyckte jag var bra ( förlåt för er som gillade henne ), hon är duktig men jag tycker det finns andra som är duktigare och är väridg vinnare av IDOL 2009.

Nu ska jag gå och fixa en big big breakfast, have a nice day :)
2009-10-09
20:04:34

FREDAG=ÄNTLIGEN!

NU IDOL PÅ 4:AN! :D

2009-10-08
22:37:43

NATT DAGS?

Faktiskt så måste jag försöka ta mig till sängen har en sprängande huvundärk och är allmänt trött. Börjar vanligt tid i mrgon så det är ingen sovmorgon och slutar normal tid. Ska försöka uppdatera i morgon innan skolan, lite roligare att läsa om det kommer mer än ett inlägg om dagen?!

Nä, nu är det sängdags för mig, i morgon är det FREDAG!

2009-10-08
18:34:23

MUSIK

Vad fort det blir mörkt ute nu? Klockan är bara halv sju och det är mörkt, tänk bara för några veckor sedan så var det den här tiden var det ljust och man kunde gå bar bent.

Sitter och spelar musik på högsta nivåg (ops) och läser massa andras bloggar. Jag är alldeles tokig i att läsa andras bloggar, det är både roligt, intressant och man får inspiration. Jag läser en tjejs blogg som syr egna kläder, det är något jag har tänkt på länge att jag skulle vilja prova. Och tror faktiskt att det kommer att bli av snart när det är lite mindre i skolan. Tänkte att jag kunde skiva ner några som jag läser om ni är intresseade att få lite nya bloggar att läsa, tycker alltid det är kul att se vad andra tippsar om, kanske är det så att jag inte har upptäckt dens blogg och wola så har man en ny favvo? :)

Ska gå och fortsätta med mitt pluggande, någon mer än jag som ska se premiären av mammas pojkar? Haha, det är lite smårligt att titta på.

2009-10-08
13:04:44

OOPS!





Oj oj, vad ska jag säga. Har inte bloggat på hur länge som helst. ops! Men ska jag försöka komma tillbacka till bloggningen igen. Det är så att jag bara har haft tillgång till min bäradator ett bra tag nu och den är väldigt liten och då har jag inte suttit vid datorn mer än nödvändigt. Men nu fungerar stationära ( stavning ) datorn igen så nu ska jag försöka blogga mera, vi får se hur det går med det?

Ska stoppa in någonting i magen, uppdatera senare :)